מבשלים חורפי: עם שימורי עגבניות איטלקיות אמיתיות • החור של הגרוש

רגע לפני שאת נכנסת למטבח כדי להכין את הכרוב הממולא לשבת או את השקשוקה לארוחת הערב, קבלי מוצר חדש ובריא: 100% עגבניות איטלקיות, ללא חומרים משמרים, עם מרכיבים טבעיים בלבד • הסדרה כוללת: עגבניות שלמות קלופות, קוביות עגבניות ושלישיית עגבניות חתוכות דק
תמי גיל
כ"ח חשון התשע"ז / 29.11.2016 00:34

המותג הקולינארי ‘מאסטר שף’ מתרחב עם מיטב המוצרים מארצות המקור, ומשיק סדרת שימורי עגבניות איטלקיות מובחרות ואיכותיות.

בכל העולם העגבניות האיטלקיות מוכרות בטעמן ובאיכותן: הן נקטפות מהשדה בשלהי חודש אוגוסט, שיא עונת העגבניות באיטליה, כאשר העגבניות אדומות, בשרניות ועסיסיות.

תוך שעות ספורות הן נארזות בכדי לשמור על האיכות והטריות של העגבנייה האיטלקית.

האיטלקים, אשר עושים שימוש נרחב בעגבניות כחומר גלם במטבח האיטלקי, מעדיפים לקנות עגבניות ארוזות בפחית מחוץ לעונה מאשר עגבניות בשוק, מכיוון ששיטת הייצור המוקפדת של שימורי העגבניות לפי מיטב המסורת האיטלקית, שומרת על הטעם הנפלא והערכים התזונתיים של העגבניות האיטלקיות.

סדרת העגבניות האיטלקיות של “מאסטר שף” עשויה מרכיבים טבעיים בלבד, 100% עגבניות איטלקיות, ללא חומרים משמרים.

 בשנים האחרונות, לצד הטרנד הגובר של בישול מתמחה ושימוש בחומרי גלם איכותיים ומובחרים, ניכרת עלייה משמעותית בצריכה בישראל בעגבניות תוצרת איטליה: הסגמנט צומח ב 77% (נתוני סטורנקסט).

במטבח הישראלי, כמו במטבח האיטלקי, העגבניות מהוות חומר גלם מרכזי במבחר רב של מנות: שקשוקה, פסטות, פיצות, לזניות, מרקים ותבשילים שונים ועוד. הצרכן הישראלי מעדיף את טעמה העשיר והאיכות הבלתי מתפשרת של העגבנייה האיטלקית.

עגבניות איטלקיות מאסטר שף נהנות ממתיקות הטבעית הגבוהה וחומציות הנמוכה, המייתרת או מקטינה את הצורך בלהוסיף סוכר לנטרול חומציות.

סדרת העגבניות האיטלקיות של מאסטר שף חוסכת לבשלן הביתי זמן יקר במטבח, עם מוצרים איכותיים זמינים לשימוש מיידי.

הסדרה כוללת:

  • מארז שלישייה חתוך דק- 3*400 גר’ מחיר מוערך לצרכן כ- 16.90 ₪
  • עגבניות שלמות מקולפות-  400 גר’ מחיר מוערך לצרכן כ- 5.90 ₪
  • עגבניות קוביות- 400 גר’ מחיר מוערך לצרכן כ- 5.90 ₪

 כשרות: פרווה, בד”צ אגודת ישראל. ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק.

צילומים: אפרת אשל

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות