התוספת שתופסת: איך תעצבו בר מתוקים לאירוע • מדריך קצר וטיפים
אירוע מרגש או מסיבה זו הזדמנות להיות יצירתיים.
הדרך הכי טובה לגרום לאורחים שלנו להתפעל היא על ידי שולחן מתוקים מעוצב ועשיר, שלא יוכל לגרום להם להישאר אדישים. שולחן כזה, פעמים רבות, הופך להיות מרכז האירוע ולכן חשוב לעשות אותו כמו שצריך.
הנה לפניכם המדריך המקוצר לעיצוב בר ממתקים.
השלב ראשון: בחירת נושא או צבעוניות
שולחן מעוצב של ממתקים עושה את אפקט ה “וואו” ומוסיף לאווירה של האירוע. כדי לשלב אותו באופן מוצלח, כדאי לבחור קודם נושא למסיבה – קונספט או צבעים דומיננטיים.
לדוגמה, במסיבת ברית נהוג שצבעוניות השולחן תהיה תכלת ולבן.
שלב שני: מגוון הממתקים למסיבה
קיימים סוגים רבים של ממתקים וקינוחים. כדי לעצב שולחן מעניין, כדאי לשלב מגוון כלי הגשה לממתקים השונים, חלקם באריזות אישיות וחלקן בתפזורת.
חלקן יכולים להיות ממותגים ברוח נושא המסיבה.
שלב שלישי: עריכה של שולחן הממתקים
לטובת סידור השולחן, רצוי להשתמש במגוון כלים בגבהים שונים, כדי ליצור אופי עיצובי.
בחלק האחורי השתמשו בכלים גבוהים, בקדימה במגשים שטוחים יותר.
השתמשו בכלי זכוכית שקופים לטובת ממתקים בעלי צבעוניות מרשימה, ותנו להם בולטות וודאו שיש לכם מקום לכל המגוון באמצעות תכנון העמדה מראש.
אלמנטים עיצוביים כגון קשים בצבעים שונים, סרטים צבעוניים סביב הקערות, קישוטי נייר וכד’ יכולים לשדרג מאוד את עיצוב השולחן.
שלב אחרון: רקע
לא רק הממתקים חשובים לשולחן קינוחים מעוצב ומושקע, כדאי גם לדאוג לרקע ותפאורה מתאימה.
רקע קיר ניתן להכין ממגוון דברים: מפות חד פעמיות, דגלונים, בלונים וכד’. כמובן שגם צבע המפה חשוב לטובת הבלטת הרקע ויצירת האווירה.
מצורפים מספר מתכונים מדליקים שיכולים להוסיף לשולחן שלכם טוויסט ולשדרג אותו. בר המתוקים בכל אירוע יכול להוות אטרקציה מרכזית חגיגית וצבעונית – במידה ויעוצב בצורה הנכונה.
שיפוד קאפקייק ומרשמלו בפונדו שוקולד (מתכון ל-4 מנות)
חומרים לקאפקייק:
100 גר’ קמח
80 גר’ סוכר
80 גר’ חמאה רכה
ביצה לארג’
1 כפית תמצית וניל
200 מיל’ חלב (כוס)
לציפוי:
1 כוס אבקת סוכר
1 כף מים חמים
לפונדו:
250 גר’ אגו שוקולד מריר או חלב לבחירה של “כרמית”
250 מיל’ שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה:
קאפקייק
מערבבים את כל החומרים למעט החלב, ומוסיפים את החלב בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד ומעט נוזלי.
יוצקים לתבניות הקאפקייק 3\2 גובה, אופים בחום של 200 מעלות בתנור שחומם מראש 10 דק’ ומקררים.
לפונדו
מרתיחים את השמנת, מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב למסה אחידה.
לציפוי
מוסיפים לאט את המים החמים לאבקת הסוכר עד למרקם דביק וסמיך, ומזלפים מעל הקאפקייק.
*אפשר לקשט את הקאפקייק עם מוצרים של “כרמית” כגון-מרשמלו, בייגלה מצופה שוקולד, מטבעות שוקולד, וכו’.
הרכבת המנה:
משפדים קאפקייק -> מרשמלו -> סוכריות גומי יין וכך הלאה… ומגישים עם קערית פונדו שוקולד ומבחר פירות העונה.
סטודיו כרמית
תגובות
אין תגובות