‘יגנוב’ את ההצגה: מתכון להכנת לחם ללא לישה עם פירות יבשים

לחם עם פירות יבשים זה אחד המאכלים הטעימים ביותר: ניתן למצוא לחם כזה רק במאפיות בוטיק • אריאל בן חמו (בריאלי) מציעה מתכון מעולה להכנה בבית של לחם ללא לישה עם פירות יבשים
אריאל בן חמו
י"ד שבט התשפ"ג / 05.02.2023 11:21

רכיבים:

3 ו-1/3 כוסות (500 גרם) קמח כוסמין מלא
2 כפות מייפל טבעי
1 כף שטוחה סודה לשתייה
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית
1 כוס תוספות:
אגוזים/ שקדים/ צנוברים/ גרעיני דלעת/ צימוקים/ חמוציות
1 ו-1/2 חלב סויה
2 כפות חומץ תפוחים

אופן ההכנה:

1. בקערה קטנה מערבבים חלב וחומץ ומניחים בצד 5 דקות
2. קוצצים את כל התוספות לחתיכות גסות.
3. בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, סודה, מלח ושמן זית.
4. מוסיפים את החלב והחומץ ומערבבים רק עד ליצירת בצק.
5. מוסיפים את התוספות ומערבבים רק עד לפיזור בבצק.
6. מעבירים לתבנית אפייה אקולוגית של If You Care ויוצרים חתך עדין למעלה.
7. אופים 30 עד 40 על 190 מעלות עד שהלחם מתקשה מכל הצדדים. חותכים רק אחרי צינון מלא.

 (בריאלי) מציעה מתכון מעולה וטעים, שגם שומר על איכות הסביבה בזכות שימוש בתבנית אפייה אקולוגית של המותג: If you care (איפ יו קאר). תבנית האפייה מותאמת לאפיית לחמים והיא עשויה מנייר לא מולבן, נטול כלור ועמיד בפני שמן.

• המתכון באדיבות אריאל בן חמו (בריאלי) – בעלת בלוג בריאלי לחיים מאוזנים ואקולוגיים יותר

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות