להכנה גם בבית לכבוד חנוכה: מתכון קליל וטעים לסופגניות ללא גלוטן
רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת 'ביגה', מגיש מתכון להכנת סופגניות ללא גלוטן, שכל אחד יכול להכין בבית - וההצלחה מובטחת • המתכון מעולה, טעים, קל, ומהיר ומומלץ לשוחרי בריאות, חובבי מזון ללא גלוטן או לסובלים ממחלת הצליאק
חומרי גלם:
תערובת ללא גלוטן – 500 גרם
סוכר – 75 גרם
שמרים יבשים – 17 גרם
מים – 525 גרם
שמן קנולה – 30 גרם
מלח – 5 גרם
הוראות הכנה:
יש להכניס לקערת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ולערבב במהירות נמוכה
תוך כדי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות.
להוסיף את המלח, לערבב במהירות בינונית במשך 5 דקות נוספות, עד לקבלת בצק אחיד.
משקל: משקל סופגנייה לפני אפייה, כ-70 גרם כל אחת (כ-16 סופגניות)
תנאי אפייה:
טמפרטורת אפייה: 205-215 מעלות צלסיוס
זמן אפייה: 11-14 דק’
תגובות
אין תגובות