מתכון לקדירת עוף בסויה בשילוב דבש, חרדל, תפוחי אדמה ופטריות

החגים בפתח: מה מגישים למנה עיקרית, מנה מרשימה, עשירה וטעימה שתהפוך לכוכבת סעודת החג? • המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון לחגי תשרי: מנת פרגיות חגיגית בטעמים שכולם אוהבים • המתכון קל להכנה ומתאים כמנה עיקרית לכל ארוחה חגיגית  
יעל חן
ט"ז אלול התשפ"ב / 12.09.2022 12:46
המרכיבים:

6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)

מלח ופלפל

6 כפות רוטב סויה מאסטר שף

6 כפות יין לבן

3 כפות דבש

1 כף חרדל מאסטר שף

4 שיני שום כתושות

כפית שמן שומשום מאסטר שף

2 כפות שמן

חצי קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים

12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס

סלסלת פטריות שמפיניון

הוראות הכנה:

• מניחים את הפרגיות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל.

• מוסיפים לתוך הקערה סויה, יין, דבש, חרדל, שום ושמן שומשום ומערבבים היטב.

• מכסים ומניחים לנתחי העוף לספוג את התיבול לפחות חצי שעה.

• מחממים תנור ל-220 מעלות.

• מסדרים בתבנית בינונית תפוחי אדמה, בצלים ופטריות וביניהם את נתחי העוף

• יוצקים מעל שמן זית

• צולים 20 דקות, הופכים את העוף וצולים 20 דקות נוספות. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת יין או מים.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות