בריא וגם טעים: סלט יווני שישדרג לכם את הארוחה של חג השבועות

יוני גרין
31 במאי 2022    אין תגובות
צילום: 
אבי לביא
המצרכים (ל-10 איש):

2 חבילות חסה רגיל/לליק

4 מלפפון

4 עגבניות

חופן זיתי קלמטה ללא גלעין חצויות

מיץ מלימון טרי 10 מל

שמן זית 7 מ"ל

גבינה בולגרית 150 גרם

תערובת זעתר

סומק

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

• לוקחים קערה עגולה

• חותכים

• קוצצים את החסה לחתיכות גסות

• קוצצים את המלפפון לקוביות גדולות

• קוצצים את העגבנייה לחתיכות גדולות

• מוסיפים את הזיתים, מוסיפים את הלימון והשמן זית, מלח, פלפל.

• מעבירים לקערת הגשה נקייה, מערבבים, מגררים מעל בולגרית, מפזרים מעל זעתר וסומק ומגישים

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram