מתכון לסינרול קינמון: מאפה שמרים מטורף שתוכלו לפנק כל אורח

מתחשק לכם להכין מאפה לשבת? באים לבקר אורחים? • קבלו מתכון טעים במיוחד של שרית וזאנה לסינרול קינמון - מאפה שמרים שכל אחד יאהב, בצורת שבלילים עם טעם חזק של קינמון • באדיבות 'מתוק של מקום'
שרית וזאנה
י"ב אייר התשפ"ב / 13.05.2022 11:59
מצרכים:

4 כוסות קמח (560 גרם)

1/2 (חצי) קובייה שמרים (25 גרם)

1 חבילת איסטנד פודינג וניל

2 כפות סוכר לבן

1/4 (רבע כוס) חלב פושר

1 ביצה L

1/2 (חצי) כפית מלח

50 גרם חמאה מומסת

מלית קינמון:

100 גרם חמאה רכה

1 כוס סוכר חום

1 כף גדושה בקינמון

זיגוג:

ביצה

כף מים

אופן ההכנה:

מערבבים במיקסר עם וו לישה קמח, שמרים ואיסטנד פודינג

מוסיפים סוכר, חלב, ביצה, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 5 דקות לקבלת בצק חלק ורך

משמנים קערה ושמים את הבצק מכוסה עד להכפלת הנפח

הכנת מלית הקינמון : מערבבים יחד סוכר וקינמון ומניחים בצד

מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן (12 ס”מ)

מברישים חמאה מומסת על הבצק ומעליו מפזרים את תערובת הקינמון ומגלגלים. פורסים ל-12 פרוסות שוות.

בתבנית מרופדת נייר אפיה מניחים את הפרוסות בצורה מרווחת עד להכפלת הנפח

מחממים תנור ל-190 מעלות

מברישים בביצה טרופה ואופים 15 דקות עד להזהבה

לשים לב שזהוב משני הצדדים ושלא אפוי מדי

ניתן להכין את הסינרול במגוון טעמים לפי בחירתכם

וזהו יש לכם סינרול קינמון מטורף שתוכלו לפנק כל אורח או אהוב ובמיוחד את עצמכם.

 

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות