מגזין ‘טועמיה’ מציג: אוזני המן מבצק משודרג במלית שוקולד ברס
מגזין 'טועמיה' מציג מתכון של שף מאיר בראל לפורים: אוזני המן מבצק מדהים על בסיס מיץ תפוזים ושמן, במלית ממרח תמרים וקינמון או שוקולד ברס
כמות: 30 יחידות I קושי: קל I זמן: חצי שעה I כשרות: פרווה או חלבי לבחירה
המצרכים:
לבצק –
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן ( או 200 גרם חמאה)
3/4 כוס מיץ תפוזים
כף סוכר
למלית –
אופציה א’ – ממרח תמרים קנוי, חבילה אחת בתוספת כפית שטוחה של קינמון
אופציה ב’ – ממרח שוקולד קנוי איכותי בתוספת מעט ברס אגוזי לוז
אופן הכנה:
• בקערה מערבבים את כל החומרים ומניחים את הבצק למנוחה של 20 דקות
• מרדדים את הבצק על משטח משומן מעט בשמן קנולה לעלה דק ככל שניתן
• קורצים עיגולים בעזרת כוס בינונית ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
• מערבבים היטב את המלית ושמים במרכז כל עיגול מעט מלית. מרימים את שולי העיגול לצורת אוזן המן ומהדקים.
• אופים בתנור חם לחום של 180 מעלות כ-20 דקות.
• מוציאים ובוזקים אבקת סוכר
תגובות
אין תגובות