מתכון קינוח מרוקאי מיוחד לסעודת פורים ג’באן: קציפת ביצים מקושטת
מתכון קל ופשוט להכנה שנהוג לאכול בסעודת פורים: כל המשפחה מתכנסת עם כפיות • מאת דינה דגן בעלת כפר הנופש ביאנקיני בצפון ים המלח כפר הנופש המעוצב בסגנון מרוקאי עם מסעדה מרוקאית כשרה
המצרכים:
6 ביצים (החלבון הלבן)
1 כוס סוכר
מעט מיץ לימון
שקדים, חמוציות (כל סוג של פירות יבשים) וסוכריות
אופן ההכנה:
• מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים.
• עד לקבלת קצף יציב ותוך כדי מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
• ולבסוף מוסיפים מעט מיץ לימון על מנת שהקצף אכן יתייצב.
• מעבירים לקערת הגשה יפה ומקשטים בשקדים, פירות יבשים או סוכריות.
• מגישים עם כפיות
צילום: דינה דגן
תגובות
אין תגובות