מתכון לפאי רועים טעים-טעים: שכבות של תבשיל בשר עם פירה
אוהבים את השילוב של בשר טחון ותפוחי אדמה? מתכון הפאי רועים של שף ישראל קרויזר יעניק לכם ארוחה שלמה ומשביעה בתבנית אחת
המצרכים:
5 תפוחי אדמה קלופים (לבשל עד ריכוך מלא ולמעוך לפירה עם 3 כפות שמן זית ומעט מלח)
לשכבת בשר: 500 גרם בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
1 שן שום קצוצה
2 כפות רסק עגבניות
כף מחוקה מלח, כפית פפריקה וכפית סוכר.
אופן ההכנה:
• לטגן את הבצל להזהבה
• להוסיף את השום ל-10 שניות
• להוסיף בשר ותבלינים
• לטגן עד שהבשר משנה את צבעו
• להוסיף רסק
• לטעום, לתקן תיבול אם צריך – להוסיף סוכר או מלח
• לשטח בתבנית את שכבת הבשר, מעליה את הפירה
• לסמן איקסים על הפירה באמצעות מזלג
• לטפטף שמן זית ולאפות בחום 180 עד השחמה, כחצי שעה
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור
תגובות
אין תגובות