מתכון לפאי רועים טעים-טעים: שכבות של תבשיל בשר עם פירה

אוהבים את השילוב של בשר טחון ותפוחי אדמה? מתכון הפאי רועים של שף ישראל קרויזר יעניק לכם ארוחה שלמה ומשביעה בתבנית אחת
שף ישראל קרויזר
י"ז שבט התשפ"ב / 19.01.2022 10:44
המצרכים:

5 תפוחי אדמה קלופים (לבשל עד ריכוך מלא ולמעוך לפירה עם 3 כפות שמן זית ומעט מלח)

לשכבת בשר: 500 גרם בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ

1 שן שום קצוצה

2 כפות רסק עגבניות

כף מחוקה מלח, כפית פפריקה וכפית סוכר.

אופן ההכנה: 

• לטגן את הבצל להזהבה

• להוסיף את השום ל-10 שניות

• להוסיף בשר ותבלינים

• לטגן עד שהבשר משנה את צבעו

• להוסיף רסק

• לטעום, לתקן תיבול אם צריך – להוסיף סוכר או מלח

• לשטח בתבנית את שכבת הבשר,  מעליה את הפירה

• לסמן איקסים על הפירה באמצעות מזלג

• לטפטף שמן זית ולאפות בחום 180 עד השחמה, כחצי שעה

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות