מתכון לפאי רועים טעים-טעים: שכבות של תבשיל בשר עם פירה

יוני גרין
19 בינואר 2022    אין תגובות
צילום: 
ישראל קרויזר
המצרכים:

5 תפוחי אדמה קלופים (לבשל עד ריכוך מלא ולמעוך לפירה עם 3 כפות שמן זית ומעט מלח)

לשכבת בשר: 500 גרם בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ

1 שן שום קצוצה

2 כפות רסק עגבניות

כף מחוקה מלח, כפית פפריקה וכפית סוכר.

אופן ההכנה: 

• לטגן את הבצל להזהבה

• להוסיף את השום ל-10 שניות

• להוסיף בשר ותבלינים

• לטגן עד שהבשר משנה את צבעו

• להוסיף רסק

• לטעום, לתקן תיבול אם צריך - להוסיף סוכר או מלח

• לשטח בתבנית את שכבת הבשר,  מעליה את הפירה

• לסמן איקסים על הפירה באמצעות מזלג

• לטפטף שמן זית ולאפות בחום 180 עד השחמה, כחצי שעה

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר - לחצו על הקישור

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram