קינוח חלבי מרשים וטעים מאוד מהמטבח האיטלקי: טירמיסו קלאסי

יוני גרין
3 בדצמבר 2021    אין תגובות
צילום: 
שף ישראל קרויזר
המרכיבים:

1 חבילת עוגיות " ביסקוטי"

1 כף קפה מגורען איכותי מומס בחצי כוס מים רותחים

1 כף ליקר אמארטו

1 מיכל שמנת מתוקה

1 מיכל גבינת מסקרפונה

1 כף אבקת סוכר

קקאו/שוקולד מריר מגורר - לקישוט.

אופן ההכנה:

• להקציף את הקצפת ובנפרד את הגבינה

•  לערבב את הקצפת, הגבינה ואבקת הסוכר

• לערבב את הליקר יחד עם הקפה

• לטבול ביסקוטי בקפה עם הליקר ולסדר בכלי יפה ושקוף שכבה מהביסקוטים הטבולים

• ואז שכבה מהקצפת והגבינה

• עוד שכבה של ביסקווטים

• מעליה עוד שכבת קצפת

• לפזר מעל קקאו בעזרת מסננת או לפזר שוקולד מריר מגורר

לשמור בקירור עד ההגשה

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram