גם בריא, גם טעים וגם מפתיע: מתכון לביבות עם גבינה ואגס

איך להכין לביבות שיהיו גם בריאות, גם טעימות וגם מפתיעות? • חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת לביבות בריאות מועשרות בחלבון •  מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: 'מבשלים דרך חיים'
יעל חן
כ' חשון התשפ"ב / 26.10.2021 17:42
רכיבים (15 לביבות): 

300 גרם גבינה לבנה 3% שומן

2 ביצים

1 כפית תמצית וניל

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין

2 כפות מדידה אבקת חלבון

קורט קינמון

1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

2. מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.

3. מוסיפים את אבקות הפורמולה 1, אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס.

4. מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין הלביבות.

5. אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.

טיפ: אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס

• ‘מבשלים דרך חיים’ כולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות, עם פירוט ערכים תזונתיים

 

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות