רעבים? מתכון קל להכנה של עוף ופטריות מוקפצים ברוטב טריאקי

נתחי חזה עוף מוקפצים עם פטריות ברוטב טריאקי יסדרו לכם את ארוחת הערב • השף ישראל קרויזר עם מנה קלה מאוד להכנה ומאוד עסיסית • מומלץ להגיש על אורז או נודלס
שף ישראל קרויזר
ו' חשון התשפ"ב / 12.10.2021 20:18
המצרכים: 

רצועות בעובי 1 ס”מ מנתח של חזה עוף או מסטייק פרגית

חופן פטריות חתוכות לרבעים

1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות

חופן שעועית ירוקה,

כמה טבעות פלפל חריף

לרוטב:

1 כף רוטב סויה אמיתי

2 כפות רוטב טריאקי.

להגשה:

בצל ירוק פרוס

שומשום

אופן ההכנה:

• לחמם מחבת עד שמעלה עשן

• להוסיף מעט שמן ולהקפיץ את העוף, הפטריות והירקות

• להקפיץ יחד כנה דקות

• להוסיף את הרוטב ולערבב היטב

• לכבות את האש ולהגיש עם אורז לבן/ נודלס, לקשט עם בצל ירוק ושומשום.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות