רעבים? מתכון קל להכנה של עוף ופטריות מוקפצים ברוטב טריאקי
נתחי חזה עוף מוקפצים עם פטריות ברוטב טריאקי יסדרו לכם את ארוחת הערב • השף ישראל קרויזר עם מנה קלה מאוד להכנה ומאוד עסיסית • מומלץ להגיש על אורז או נודלס
המצרכים:
רצועות בעובי 1 ס”מ מנתח של חזה עוף או מסטייק פרגית
חופן פטריות חתוכות לרבעים
1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות
חופן שעועית ירוקה,
כמה טבעות פלפל חריף
לרוטב:
1 כף רוטב סויה אמיתי
2 כפות רוטב טריאקי.
להגשה:
בצל ירוק פרוס
שומשום
אופן ההכנה:
• לחמם מחבת עד שמעלה עשן
• להוסיף מעט שמן ולהקפיץ את העוף, הפטריות והירקות
• להקפיץ יחד כנה דקות
• להוסיף את הרוטב ולערבב היטב
• לכבות את האש ולהגיש עם אורז לבן/ נודלס, לקשט עם בצל ירוק ושומשום.
תגובות
אין תגובות