מזכיר את הדג המרוקאי, אבל שונה: סלמון צלוי עם עגבניות שרי ושום
מתכון שבמראה מזכיר את הדג המרוקאי, אך הוא שונה: מבוסס על עגבניות שרי במקום פלפלים ועם תיבול עדין של מלח ופלפל שחור בלבד • המטרה: שהירקות יוסיפו טעם, אך לא ישתלטו מדי, כי דג סלמון אוהב שמלווים אותו טעמים עדינים
המצרכים:
6 פרוסות סלמון
10 עגבניות שרי
6 שיני שום
שמן זית בנדיבות
מעט מלח ופלפל שחור
מעט פטרוזיליה קצוצה
פלפל חריף חצוי – לבחירה
אופן ההכנה:
• חותכים עגבניות שרי לרבעים, ושום לפרוסות עבות
• מערבבים את פרוסות הסלמון יחד עם שמן זית, פפריקה, מלח, פלפל – ומסדרים בתבנית אפיה
• מפזרים פטרוזיליה קצוצה
• ניתן להניח בצד פלפל חריף חצוי – לבחירה.
• מכסים בנייר כסף ואופים בחום 180 מעלות כ-15 דקות עד שמוכן
• ב-3-4 דקות האחרונות להוריד נייר כסף ולהניח במצב גריל להשחמה
להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של שף ישראל קרויזר – לחצו כאן
תגובות
אין תגובות