מזכיר את הדג המרוקאי, אבל שונה: סלמון צלוי עם עגבניות שרי ושום

מתכון שבמראה מזכיר את הדג המרוקאי, אך הוא שונה: מבוסס על עגבניות שרי במקום פלפלים ועם תיבול עדין של מלח ופלפל שחור בלבד • המטרה: שהירקות יוסיפו טעם, אך לא ישתלטו מדי, כי דג סלמון אוהב שמלווים אותו טעמים עדינים
שף ישראל קרויזר
י"ח תשרי התשפ"ב / 24.09.2021 12:44
המצרכים:

6 פרוסות סלמון

10 עגבניות שרי

6 שיני שום

שמן זית בנדיבות

מעט מלח ופלפל שחור

מעט פטרוזיליה קצוצה

פלפל חריף חצוי – לבחירה

אופן ההכנה:

• חותכים עגבניות שרי לרבעים, ושום לפרוסות עבות

• מערבבים את פרוסות הסלמון יחד עם שמן זית, פפריקה, מלח, פלפל – ומסדרים בתבנית אפיה

• מפזרים פטרוזיליה קצוצה

ניתן להניח  בצד פלפל חריף חצוי – לבחירה.

• מכסים בנייר כסף ואופים בחום 180 מעלות כ-15 דקות עד שמוכן

• ב-3-4 דקות האחרונות להוריד נייר כסף ולהניח במצב גריל להשחמה

 

להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של שף ישראל קרויזר – לחצו כאן

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות