אחרי תשעה באב: קציצות ברוטב פטריות ובטטה
תמו תשעת הימים, ואת שבה אל המטבח הבשרי • זה הזמן לארוחת צהרים בשרית: קציצות הודו ברוטב פטריות ובטטה • באדיבות עמרי בן פרז מ'עוף טוב'
המרכיבים:
1 אריזת קציצות “עוף טוב”
2 כפות שמן
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
2 סלסילות פטריות חורש או
שמפיניון פרוסות
3 שיני שום כתושות
1 כף רוטב סויה
מלח ופלפל
2 כוסות מרק עוף צח
אופן ההכנה:
• מחממים את הקציצות במיקרוגל 2 דקות.
• מחממים היטב מחבת גדולה. מוסיפים למחבת את השמן ואת
• קוביות הבטטה ומטגנים היטב על אש בינונית כ- 10 דקות.
• מוסיפים את הפטריות ואת השום ומטגנים כ 5- דקות נוספות.
• מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפים את הסויה ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הקציצות, מבשלים עוד כ 3- דקות ומגישים.
• מומלץ להגיש עם קוסקוס.
תגובות
אין תגובות