השף ליאון ויניקו מגיש מתכון: סלמון משובח במיסו
בין החלבי לדגים צריך לגוון כל יום עם ארוחות מפתיעות • הנה מתכון לאוסף: דג סלמון עשוי במישרה • מאת ליאון ויניקוב, שף הבית של מסעדת רפאל גריל-בר
החומרים:
4 נתחי סלמון, כל נתח כ-180 גרם נקיים עם עור.
חומרים למישרה:
30 מל מירין
50 גרם מיסו (ממרח סויה בהירה)
15 מל סויה
20 מל יין לבן
50 מל רוטב צילי מתוק
שמן תירס
10 גרם סילן
אופן ההכנה:
• מערבבים את כל חומרי המשרה בעזרת מטרפה (עד להמסה של המיסו).
• מכניסים את הסלמון למישרה ל-24 שעות למקרר.
• לאחר מכן, מוציאים ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-12 דקות.
-
כנראה טעות במינון, שהרי לא מתקבל על הדעת. 1 כוס סודה לשתייה?
-
נשמח לקבל מתכונים לעם הפשוט
טמפורה
03/08/2014 15:29
???? מה זה החומרים האלה?
06/08/2014 01:02