השף ליאון ויניקו מגיש מתכון: סלמון משובח במיסו

שרי רוט
31 ביולי 2014    2 תגובות
בין החלבי לדגים צריך לגוון כל יום עם ארוחות מפתיעות • הנה מתכון לאוסף: דג סלמון עשוי במישרה • מאת ליאון ויניקוב, שף הבית של מסעדת רפאל גריל-בר
צילום: 
No featured image found.

החומרים:

4 נתחי סלמון, כל נתח כ-180 גרם נקיים עם עור.

חומרים למישרה:

30 מל מירין

50 גרם מיסו (ממרח סויה בהירה)

15 מל סויה

20 מל יין לבן

50 מל רוטב צילי מתוק

שמן תירס

10 גרם סילן

אופן ההכנה:

• מערבבים את כל חומרי המשרה בעזרת מטרפה (עד להמסה של המיסו).
• מכניסים את הסלמון למישרה ל-24 שעות למקרר.
• לאחר מכן, מוציאים ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-12 דקות.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram