קר לכם שם בחוץ? הנה מתכון בריא ומזין לחורף: מרק עדשים כתומות

החורף כבר כאן והקור מביא עמו רצון לאכול משהו חם ומזין לגוף ולנפש • הפיתרון: מרק מנחם ובריא, שיעזור לכם להעביר את הימים הגשומים • קבלו מתכון של רשת 'קפה גרג'
יעל חן
ג' טבת התשע"ט / 11.12.2018 21:07

 מרכיבים (מנות ל-6 אנשים):

250 גרם תפו”א חתוך לקוביות גסות

100 גרם בצל סגול חתוך גס

150 גרם גזר חתוך גס

3 שיני שום

150 גרם עדשים כתומות

ליטר וחצי מים

מלח וכמון

אופן הכנה:

• מתחילים עם טיגון קל של הבצל. לאחר 4 דקות מוסיפים את תפו”א, השום והגזר ל-3 דקות נוספות.

• מוסיפים את המים והעדשים ומבשלים חצי שעה.

• מתבלים במלח וכמון (בכמה שלבים) וטוחנים.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות