אוהבים לנשנש בעת קריאת ספר? קבלו מתכון לפופקורן זעתר

שרי רוט
17 ביולי 2018    אין תגובות
צילום: 
הדס ניצן

מצרכים:

חצי כוס גרעיני תירס

3 כפיות שמן

צרור עלי זעתר (אזוב) טריים או חופן מיובשים

2-3 כפיות תערובת זעתר

מעט מלח

סיר נון-סטיק

 • את הפופקורן מומלץ להכין בכמויות קטנות יחסית בכל פעם.

אופן ההכנה

 • בסיר בינוני מחממים את השמן ומוסיפים את גרעיני התירס ועלי הזעתר.

 • מטלטלים את הסיר כך שגרעיני התירס יצופו היטב בשמן ובזעתר.

 • מכסים את הסיר ומשאירים חריץ קטן שיאפשר לאדים להשתחרר.

 • מחממים על אש גבוהה עד שהגרעינים מתחילים להתבקע.

 • מדי פעם מטלטלים שוב את הסיר, כדי שהפופקורן לא יישרף.

 • כשקולות הפצפוץ נעשים רחוקים זה מזה, מסירים מהאש.

 • מוסיפים מעט מלח ואת תבלין הזעתר מערבבים היטב ומגישים.

 צילום: הדס ניצן

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram