רוצה לגוון בדגים לפסח? • מתכון: פרחי פורל בעשבי תיבול
דג הפורל זוכה לאחרונה לביקוש גובר, הינו דג איכותי, עסיסי ובריא במיוחד • הוא בעל טעם מעודן, מכיל מעט עצמות וסופג כל שילוב וטעם • ממטבחו של השף אסף מישקובסקי
מצרכים:
2 יחידות פילה פורל נקי מעצמות והידרות {דג אחד}.
מיץ לימון טרי משני לימונים.
גרידת לימון.
2 שיני שום טריות קלופות וקצוצות דק.
צרור כוסברה קצוץ.
צרור פטרוזיליה קצוץ.
2 יח’ בצל ירוק קצוץ
טימין קצוץ.
צלפים 5 יח’
1/4 כוס שמן זית.
מלח גס , פלפל שחור גרוס
עלי מיקרו בזיליקום טריים.
אופן ההכנה:
• מערבבים בכלי את כל עשבי התיבול חוץ מעלי הבזיליקום, מוסיפים שמן זית, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל גרוס.
• מניחים את פילה הפורל כשצד העור כלפי מטה, ממלאים בעשבי התיבול ומגלגלים לצורת רול (פרח) .
• משפדים על ידי שיפוד ארוך בכדי לשמור על הצורה בזמן האפייה.
• יוצקים מעל הפרחים עוד מנוזל עשבי התיבול ואופים בתנור למשך כ-25 דקות בחום של 180 מעלות.
אופן ההגשה
• מסדרים במרכז צלחת את שני פרחי הפורל, מעטרים בעלי בזיליקום טריים וגרידת לימון.
תגובות
אין תגובות