אוהבים לנשנש חטיף פופקורן? קבלו את המתכון הסודי לפופקורן זעתר

שרי רוט
23 באוקטובר 2017    אין תגובות
צילום: 
הדס ניצן

מצרכים:

חצי כוס גרעיני תירס

3 כפיות שמן

צרור עלי זעתר (אזוב) טריים או חופן מיובשים

2-3 כפיות תערובת זעתר

מעט מלח

סיר נון-סטיק

את הפופקורן מומלץ להכין בכמויות קטנות יחסית בכל פעם.

1

 אופן ההכנה:

• בסיר בינוני מחממים את השמן ומוסיפים את גרעיני התירס ועלי הזעתר.

• מטלטלים את הסיר כך שגרעיני התירס יצופו היטב בשמן ובזעתר.

• מכסים את הסיר ומשאירים חריץ קטן שיאפשר לאדים להשתחרר.

• מחממים על אש גבוהה עד שהגרעינים מתחילים להתבקע. מדי פעם מטלטלים שוב את הסיר, כדי שהפופקורן לא יישרף.

• כשקולות הפצפוץ נעשים רחוקים זה מזה, מסירים מהאש, מוסיפים מעט מלח ואת תבלין הזעתר, מערבבים היטב ומגישים.

--

המתכון באדיבות "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram