קינוח מנצח לחג השבועות: עוגת גבינה אישית מוס מסקרפונה וקפה

שרי רוט
29 במאי 2016    אין תגובות
ברשת קפה ביגה בחרו להמתיק לכם את החג עם עוגת גבינה מסקרפונה וקפה, שהפכה כמעט למסורת בכל בית בחג השבועות • מדובר בעוגה אוורירית בארומה של קפה עדין • הקונדיטורית הראשית של רשת קפה ביגה, מירן קל, עם המתכון המנצח
צילום: 
No featured image found.

מרכיבים להכנת מוס מסקרפונה וקפה:

חבילת ביסקוויטים

כוס מים רותחים

כף נס קפה

כף ליקר אמרטו

כפית סוכר

200 גרם גבינת מסקרפונה

200 גרם שמנת מתוקה

60 גרם חלמון

130  גרם סוכר

אופן ההכנה:

• מערבבים מים רותחים עם הכפית סוכר ונס קפה. מניחים לקירור.

• טובלים ביסקוויטים בקפה ומניחים בתחתית תבנית עוגה בקוטר 18.

• מקציפים חלמון עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ובהיר.

• מקציפים גבינת מסקרפונה יחד עם השמנת המתוקה והליקר אמרטו, מקפלים יחד עם החלמונים המוקצפים ומעבירים מחצית מהמסה לרינג העגול מעל הביסקוויטים.

 • טובלים שיכבה נוספת של ביסקוויטים בסירופ קפה ומסדרים מעל המוס. מכסים ביתרת המוס ומקררים לילה או לפחות 6 שעות.

• מפזרים אבקת קקאו מעל ומגישים.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram