קינוח מנצח לחג השבועות: עוגת גבינה אישית מוס מסקרפונה וקפה
ברשת קפה ביגה בחרו להמתיק לכם את החג עם עוגת גבינה מסקרפונה וקפה, שהפכה כמעט למסורת בכל בית בחג השבועות • מדובר בעוגה אוורירית בארומה של קפה עדין • הקונדיטורית הראשית של רשת קפה ביגה, מירן קל, עם המתכון המנצח
מרכיבים להכנת מוס מסקרפונה וקפה:
חבילת ביסקוויטים
כוס מים רותחים
כף נס קפה
כף ליקר אמרטו
כפית סוכר
200 גרם גבינת מסקרפונה
200 גרם שמנת מתוקה
60 גרם חלמון
130 גרם סוכר
אופן ההכנה:
• מערבבים מים רותחים עם הכפית סוכר ונס קפה. מניחים לקירור.
• טובלים ביסקוויטים בקפה ומניחים בתחתית תבנית עוגה בקוטר 18.
• מקציפים חלמון עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ובהיר.
• מקציפים גבינת מסקרפונה יחד עם השמנת המתוקה והליקר אמרטו, מקפלים יחד עם החלמונים המוקצפים ומעבירים מחצית מהמסה לרינג העגול מעל הביסקוויטים.
• טובלים שיכבה נוספת של ביסקוויטים בסירופ קפה ומסדרים מעל המוס. מכסים ביתרת המוס ומקררים לילה או לפחות 6 שעות.
• מפזרים אבקת קקאו מעל ומגישים.
תגובות
אין תגובות