מתכון • רוצים פיצה? אסף רוטשליד מגיש: פיצה מנגולד

אסף רוטשליד, שף מסעדת טרנקווילה בתל אביב, עם מתכון לפיצה מנגולד • מה לבצק, מה לתוספת ואיך מכינים
שלמה בן חיים
א' ניסן התשע"ד / 01.04.2014 14:19

לבצק:

2 וחצי ק”ג קמח

40 גר’ שמרים יבשים

1500 מ”ל מים

200 גר’ סוכר

80 גר’ מלח

לתוספת הפיצה:

כף גבינת ריקוטה

1 כדור מוצרלה

 40 גר’ פרמזן מגורד

עלי מנגולד ללא הגבעול

הכנת הבצק:

•     לשים את כל החומרים עד להתאחדות העיסה.

•     מניחים על השיש ומכסים לעשר דקות.

•    יוצקים כדורים בגודל הרצוי ושמים במקרר למשך 12 שעות לפחות.

הכנת הפיצה:

•     פותחים כדור בצק לגודל הרצוי.

•     מפזרים את הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות למשך 9 דקות.

•     לקראת סוף התהליך מוסיפים את המנגלוד, שמן זית ומלח אטלנטי.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות