תפודים ברוזמרין וגבינה בולגרית

לאה מושקוביץ מ'אותנטיות' שילבה במתכון התפודים ברוזמרין שלה גבינה בולגרית 5% מבית 'משק צוריאל' • כך תכיני 6-8 מנות
לאה מושקביץ, אותנטיות
א' סיון התשע"ה / 19.05.2015 20:35

חומרים (6-8 מנות, תבנית 20 X 30 ס”מ):

1/2 2 ק”ג תפוחי אדמה

75 גרם חמאה

3 שיני שום כתושות

3/4 כף רוזמרין קצוץ דק

מלח (מעט מאוד), פלפל

250 גרם גבינה בולגרית 5% משק צוריאל

הכנה:

1.      קולפים ופורסים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות.

2.      ממיסים את החמאה במחבת (זהירות, לא לחרוך), ומטגנים בתוכה את השום משך 1-2 דקות. שופכים את חמאת השום על תפוחי האדמה, מוסיפים רוזמרין, תבלינים והבולגרית מפוררת במזלג. מערבבים ומעבירים לתבנית.

3.      אופים בחום בינוני גבוה C200 מעלות משך כשעה ורבע עד שתפוחי האדמה רכים. ניתן להפעיל את הגריל ב-7-8 הדקות האחרונות ליצירת ציפוי זהוב-חום.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות