מתכון להכנת פטריות ‘חלביות’
רייזי הלר שילבה במתכון הפטריות שלה את הבולגרית מבית משק צוריאל • וגם...גבינת עיזים וגבינת תבור • קבלו את המתכון
לפטריות:
מורידים את רגל הפטריה וקוצצים אותה יחד עם גבינה בולגרית, גבינת עיזים, גבינת תבור וגבינה מותכת. ניתן להוסיף גם ברוקולי קצוץ או תרד.
מוסיפים תיבול: מלח, פלפל שחור, ומעט אגוז מוסקט.
איך מכינים?
יוצרים גומה בפטריה (היכן שהורדנו את הרגל) וממלאים עם המילוי.
טובלים את הפטריה בביצה ואז בפרורי לחם ומטגנים.
ניתן להוסיף רוטב שמנת.
תגובות
אין תגובות