מתכון להכנת פטריות ‘חלביות’

רייזי הלר שילבה במתכון הפטריות שלה את הבולגרית מבית משק צוריאל • וגם...גבינת עיזים וגבינת תבור • קבלו את המתכון
רייזי הלר, אותנטיות
כ"ט אייר התשע"ה / 18.05.2015 01:15

לפטריות:

מורידים את רגל הפטריה וקוצצים אותה יחד עם גבינה בולגרית, גבינת עיזים, גבינת תבור וגבינה מותכת. ניתן להוסיף גם ברוקולי קצוץ או תרד.

מוסיפים תיבול: מלח, פלפל שחור, ומעט אגוז מוסקט.

איך מכינים?

יוצרים גומה בפטריה (היכן שהורדנו את הרגל) וממלאים עם המילוי.

טובלים את הפטריה בביצה ואז בפרורי לחם ומטגנים.

ניתן להוסיף רוטב שמנת.

20150513_004915

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות