קרם ברולה ללא מוצרי חלב

השף מאיר רוזנברג ממלון 'גלי כנרת' עם עוד מתכון צמחוני לחג השבועות: קרם בורלה • כך תכינו בשישה שלבים
יעל חן
כ"ג אייר התשע"ה / 12.05.2015 15:41

חומרים ל-5 מנות:

600 סמ”ק חלב קוקוס

1/2 כוס סוכר

1/2 כפית תמצית וניל

1 כף קורנפלור

1/4 כוס מים

2 כפות סוכר חום

אופן הכנה:

1. מבשלים על חום נמוך את חלב הקוקוס עם הסוכר (1/2 כוס) והתמצית וניל.

2. לאחר רתיחה ממשיכים בישול על חום נמוך עוד 3 דקות.

3. מערבבים את הקורנפלור עם 1/4 כוס מים קרים ומוזגים לחלב קוקוס הרותח, מערבבים ולאחר רתיחה מכבים את האש.

4. מוזגים את הרוטב לקערות חרס (קטנות) ומקררים עד לקבלת מרקם קשה

5. מפזרים את הסוכר החום בכל קערה ובעזרת ברנר ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל.

6. מקררים ומגשים.

שבועות

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות