להיט לתשעת הימים: מתכון ערייאס דגים במיני פיתה, לצד טחינה וסלט

June Green
July 31, 2022   
Photo: 
אבי לביא
Ingredients:

5 מיני פיתות
1/2 קילו דג מוסר ים טחון
חצי בצל לבן קצוץ
חצי בצל לבן קצוץ ןמטוגן
חצי צרור פטורזיליה קצוצה
גרידה מלימון שלם
כף שמן זית
1 חלמון ביצה
A teaspoon of salt
Half a teaspoon of black pepper

How to prepare:

•  מכניסים בקערה את הדג, כל התבלינים והבצל - ומערבבים היטב

• חותכים את קצה הפיתות ומכניסים בתוכן את תערובת הדג

• מחממים מחבת עם מעט שמן זית, צורבים קלות את הפיתות מכל הצדדים לסגירה, עד להשחמה קלה

• מחממים תנור ל-180 מעלות, מניחים במגש ואופים למשך 6 דקות

• מגישים לצד טחינה לבנה וסלט ירקות רענן

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram