כך תכינו את המושלם: מתכון לקבב ירושלמי קלאסי על האש

June Green
29 בMay 2022   
Photo: 
יח"צ מעדניית שרולה
המרכיבים: 

קילו בשר טחון

25 אחוז שומן כבש קצוץ

salt

3 בצלים (רצוי לסחוט את המיץ שלהם לפני שחותכים)

כף וחצי פלפל שחור גרוס

כמון בנדיבות

צרור כוסברה או פטרוזיליה קצוץ דק

 How to prepare:

• לערבב את כל המצרכים יחד

• ללוש היטב את הכל ביחד

• להכין כדורים ולדפוק אותם קצת מכל כיוון לצורת קבב

• להכניס למקרר לחצי שעה

• להדליק את המנגל (פחמים או גז) ולעשות שתיים וחצי דקות מכל כיוון על אש בינונית-גבוה

• רצוי להגיש עם טחינה ירושלמית אסלית

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram