כך תכינו את המושלם: מתכון לקבב ירושלמי קלאסי על האש

לכו להדליק את המנגל: זה כל מה שאתם צריכים כדי להכין קבב ירושלמי ירושלמי קלאסי על האש • פשוט להכנה וטעים
יעל חן
כ"ח אייר התשפ"ב / 29.05.2022 15:17
המרכיבים: 

קילו בשר טחון

25 אחוז שומן כבש קצוץ

מלח

3 בצלים (רצוי לסחוט את המיץ שלהם לפני שחותכים)

כף וחצי פלפל שחור גרוס

כמון בנדיבות

צרור כוסברה או פטרוזיליה קצוץ דק

 אופן ההכנה:

• לערבב את כל המצרכים יחד

• ללוש היטב את הכל ביחד

• להכין כדורים ולדפוק אותם קצת מכל כיוון לצורת קבב

• להכניס למקרר לחצי שעה

• להדליק את המנגל (פחמים או גז) ולעשות שתיים וחצי דקות מכל כיוון על אש בינונית-גבוה

• רצוי להגיש עם טחינה ירושלמית אסלית

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות