בלי נפנופים ועשן: מתכון לסינייה של קבבים עסיסים וירקות צלויים

June Green
1 בMay 2022   
Photo: 
אסף קרלה
Ingredients:

לקבב:

250 grams of minced meat

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן כוסברה קצוצה

2 שיני שום

חצי בצל לבן קצוץ

מלח, פלפל

For the dough:

100 גרם קמח לבן מנופה

10 גרם שמרים

כפית סוכר

A teaspoon of salt

חצי כוס מים

טחינה לבנה

עגבניה צלויה

פלפל חריף

בצל צלוי

How to prepare:

לקבב:

• מערבבים את הכל ביחד ויוצרים 5 כדורי קבב מעט שטוחים

• צורבים במחבת פסים, חצי בישול

For the dough:

• ללוש את כל המרכיבים ביחד עד לקבלת בצק אחיד ולהתפיח שעה.

כל המנה

• לוקחים תבנית שמים טחינה בנדיבות מסדרים את הקבב בתוך המחבת עם הירקות - עגבניה, בצל ופלפל חריף

• פותחים את הבצק בעזרת מערוך בצורת עיגול ומכסים את התבנית

• להכניס לתנור שכוון מראש על 180 מעלות, עד שהבצק מתנפח ומזהיב

'ג'וי גריל האוס' היא מסעדת גריל האוס איכותית, שחרטה על דגלה לבנות תפריט עשיר, בו כל סועד וסועדת ימצאו את מבוקשם. המסעדה כשרה למהדרין בהשגחת בד"ץ בית יוסף. ראשון-חמישי 12:00-23:00. שישי  11:00-14:00 לפני כניסת שבת. מוצ״ש  שעה אחרי צאת שבת עד 00:00.

שדרות ממילא 13, ירושלים. טלפון- 02-5020555

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram