בלי נפנופים ועשן: מתכון לסינייה של קבבים עסיסים וירקות צלויים

'ג'וי גריל האוס', מסעדת גריל האוס איכותית בירושלים, מגישה מתכון למנת סינייה שכוללת קבבים עסיסיים, ירקות צלויים והרבה טחינה
יעל חן
א' אייר התשפ"ב / 01.05.2022 21:07
מצרכים:

לקבב:

250 גרם בשר טחון

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן כוסברה קצוצה

2 שיני שום

חצי בצל לבן קצוץ

מלח, פלפל

לבצק:

100 גרם קמח לבן מנופה

10 גרם שמרים

כפית סוכר

כפית מלח

חצי כוס מים

טחינה לבנה

עגבניה צלויה

פלפל חריף

בצל צלוי

אופן ההכנה:

לקבב:

• מערבבים את הכל ביחד ויוצרים 5 כדורי קבב מעט שטוחים

• צורבים במחבת פסים, חצי בישול

לבצק:

• ללוש את כל המרכיבים ביחד עד לקבלת בצק אחיד ולהתפיח שעה.

כל המנה

• לוקחים תבנית שמים טחינה בנדיבות מסדרים את הקבב בתוך המחבת עם הירקות – עגבניה, בצל ופלפל חריף

• פותחים את הבצק בעזרת מערוך בצורת עיגול ומכסים את התבנית

• להכניס לתנור שכוון מראש על 180 מעלות, עד שהבצק מתנפח ומזהיב

‘ג’וי גריל האוס’ היא מסעדת גריל האוס איכותית, שחרטה על דגלה לבנות תפריט עשיר, בו כל סועד וסועדת ימצאו את מבוקשם. המסעדה כשרה למהדרין בהשגחת בד”ץ בית יוסף. ראשון-חמישי 12:00-23:00. שישי  11:00-14:00 לפני כניסת שבת. מוצ״ש  שעה אחרי צאת שבת עד 00:00.

שדרות ממילא 13, ירושלים. טלפון- 02-5020555

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות