תתחילו לגלגל: מתכון לסיגר במילוי כבד עם ליווי ריבת בצל מושלמת

June Green
1 בDecember 2021   
Photo: 
Chef Israel Kreuzer
המרכיבים: 

200 גרם כבד צלוי, חתוך לקוביות קטנות

1 large onion, cut into small cubes and fried until golden brown

A little salt and pepper

עלי סיגר

• למלא את הסיגרים ולטגן בשמן עמוק

• להגיש לצד ריבת בצל

לריבת בצל:

10 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי טבעות

2 כפות שמן

2 כפות סילאן

1 כוס יין אדום יבש

2 כפות סוכר חום

מעט טימין, מלח ופלפל

How to prepare:

• לטגן את הבצל באש נמוכה עד הזהבה

•  לקראת סוף הטיגון להוסיף את הסוכר

• כשהבצל הזהיב - להוסיף את היין, הסילאן והתבלינים, ולבשל יחד על אש נמוכה ממש, עד שהנוזלים מצטמצמים ומתקבל מרקם של ריבה

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram