תתחילו לגלגל: מתכון לסיגר במילוי כבד עם ליווי ריבת בצל מושלמת

מחפשים עבור האורחים מנה ראשונה מיוחדת, מרשימה וטעימה? השף ישראל קרויזר עם מתכון של סיגר במילוי כבד עם ליווי ריבת בצל
שף ישראל קרויזר
כ"ז כסלו התשפ"ב / 01.12.2021 18:31
המרכיבים: 

200 גרם כבד צלוי, חתוך לקוביות קטנות

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד הזהבה

מעט מלח ופלפל

עלי סיגר

• למלא את הסיגרים ולטגן בשמן עמוק

• להגיש לצד ריבת בצל

לריבת בצל:

10 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי טבעות

2 כפות שמן

2 כפות סילאן

1 כוס יין אדום יבש

2 כפות סוכר חום

מעט טימין, מלח ופלפל

אופן ההכנה:

• לטגן את הבצל באש נמוכה עד הזהבה

•  לקראת סוף הטיגון להוסיף את הסוכר

• כשהבצל הזהיב – להוסיף את היין, הסילאן והתבלינים, ולבשל יחד על אש נמוכה ממש, עד שהנוזלים מצטמצמים ומתקבל מרקם של ריבה

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות