גם בריא, גם טעים וגם מפתיע: מתכון לביבות עם גבינה ואגס

June Green
October 26, 2021   
Photo: 
אלעד ברנגה
רכיבים (15 לביבות): 

300 גרם גבינה לבנה 3% שומן

2 eggs

1 teaspoon vanilla extract

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין

2 כפות מדידה אבקת חלבון

קורט קינמון

1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות

Preparation method:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

2. מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.

3. מוסיפים את אבקות הפורמולה 1, אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס.

4. מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין הלביבות.

5. אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.

טיפ: אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס

• 'מבשלים דרך חיים' כולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות, עם פירוט ערכים תזונתיים

 

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram