לקציצות:
1/2 קילו בשר טחון
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד השחמה
2 כפות פירורי לחם
1 כפית מלח
1/2 teaspoon black pepper
1 ביצה
לרוטב:
קופסא 240 גרם רסק עגבניות
1 large onion, cut into small cubes and fried until golden brown
1 כף סוכר
1 כפית מלח
A pinch of black pepper
4 כוסות מים
• לערבב היטב את מרכיבי הקציצות וליצור כדורים בידיים רטובות
• להרתיח בסיר את מרכיבי הרוטב
• כשהרוטב רותח להחליק פנימה את כדורי הבשר
• להביא לרתיחה על אש גדולה
• להנמיך להבה ולבשל בסיר מכוסה כחצי שעה-45 דקות עד שהרוטב מסמיך
• להגיש עם פסטה/אורז
• אופציה נוספת: לטגן/ לאפות את הקציצות לפני הכנסתם לרוטב. זה קצת יותר עבודה, אבל מוסיף בטעם
להצטרפות לקבוצת 'ישראל מבשל חגיגה' של שף ישראל קרויזר - Click here