רוצים שהילדים ילקקו אצבעות? מתכון לכדורי בשר ברוטב עגבניות

June Green
October 13, 2021   
Photo: 
Chef Israel Kreuzer
Ingredients:

לקציצות:

1/2 קילו בשר טחון

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד השחמה

2 כפות פירורי לחם

1 כפית מלח

1/2 teaspoon black pepper

1 ביצה

לרוטב:

קופסא 240 גרם רסק עגבניות

1 large onion, cut into small cubes and fried until golden brown

1 כף סוכר

1 כפית מלח

A pinch of black pepper

4 כוסות מים

How to prepare:

• לערבב היטב את מרכיבי הקציצות וליצור כדורים בידיים רטובות

• להרתיח בסיר את מרכיבי הרוטב

• כשהרוטב רותח להחליק פנימה את כדורי הבשר

• להביא לרתיחה על אש גדולה

• להנמיך להבה ולבשל בסיר מכוסה כחצי שעה-45 דקות עד שהרוטב מסמיך

• להגיש עם פסטה/אורז

• אופציה נוספת: לטגן/ לאפות את הקציצות לפני הכנסתם לרוטב.  זה קצת יותר עבודה, אבל מוסיף בטעם

להצטרפות לקבוצת 'ישראל מבשל חגיגה' של שף ישראל קרויזר - Click here

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram