פשטידת פטריות בצל וגבינות

Sherry Roth
21 בMay 2015   
רחל פסטג מ'אותנטיות' שילבה במתכון פשטידת הפטריות והבצל שלה גבינת עיזים צפתית 5% וגבינה בולגרית – מ'משק צוריאל' • איך מכינים? כנסו
Photo: 
No featured image found.

Ingredients:

2 בצלים גדולים קצוצים

2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות חתוכות

2 eggs

חצי כוס קמח

קופסת גבינת קוטג'

חצי קופסה גבינה בולגרית מפוררת משק צוריאל

חצי קופסה גבינה צפתית מפוררת משק צוריאל

2 כפות גבינה צהובה מגוררת או מוצרלה

כפית שטוחה אבקת מרק, מלח ופלפל

tttt

How to prepare:

1. מטגנים בצל במחבת עם מעט שמן זית עד להזהבה (אני אוהבת להשחים) מוסיפים את הפטריות נותנים טיגון נוסף וממליחים.

2. מסירים מהאש ומצננים.

3. מעבירים לקערה את תערובת הפטריות והבצל, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.

4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, למשך כ-40 דקות.

tt

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram