פשטידת פטריות בצל וגבינות

רחל פסטג מ'אותנטיות' שילבה במתכון פשטידת הפטריות והבצל שלה גבינת עיזים צפתית 5% וגבינה בולגרית – מ'משק צוריאל' • איך מכינים? כנסו
רחל פסטג, אותנטיות
ג' סיון התשע"ה / 21.05.2015 01:06

מצרכים:

2 בצלים גדולים קצוצים

2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות חתוכות

2 ביצים

חצי כוס קמח

קופסת גבינת קוטג’

חצי קופסה גבינה בולגרית מפוררת משק צוריאל

חצי קופסה גבינה צפתית מפוררת משק צוריאל

2 כפות גבינה צהובה מגוררת או מוצרלה

כפית שטוחה אבקת מרק, מלח ופלפל

tttt

אופן ההכנה:

1. מטגנים בצל במחבת עם מעט שמן זית עד להזהבה (אני אוהבת להשחים) מוסיפים את הפטריות נותנים טיגון נוסף וממליחים.

2. מסירים מהאש ומצננים.

3. מעבירים לקערה את תערובת הפטריות והבצל, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.

4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, למשך כ-40 דקות.

tt

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות