הקינוח המושלם לפסח: מתכון להכנת עוגת שוקולד וקוקוס נימוחה

June Green
April 21, 2024   
Photo: 
נמרוד סנדרס

מצרכים (לתבנית 24 ס״מ):

1 פחית קרם קוקוס מאסטר שף כשר לפסח
400 גרם שוקולד מריר (פרווה), שבור לקוביות
5 ביצים מופרדות
½ כוס סוכר
½ כוס קורנפלור

לקישוט:

שבבי קוקוס

How to prepare:

1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. מביאים לרתיחה קרם קוקוס בסיר, מוסיפים שוקולד ומערבבים לתערובת חלקה. שומרים כוס מהתערובת בצד לציפוי. מעבירים את היתר לקירור.
3. מקציפים חלבונים וסוכר ומקציפים לקצף יציב 3-4 דקות.
4. מוסיפים חלמונים לתערובת השוקולד, מוסיפים גם קורנפלור ומערבלים עוד דקה.
5. מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת השוקולד בהדרגה כדי לשמור על נפח ואווריריות.
6. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 40 דקות או עד שהעוגה יציבה אבל המרכז עדיין רוטט. מצננים לפחות שעה לפני ההגשה.
7. יוצקים את תערובת השוקולד ששמרנו מעל ואם רוצים מקשטים בשבבי קוקוס.

 

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram