מתכון מנצח לראש השנה: עוגת דבש עשירה

שרי רוט
19 בספטמבר 2017    אין תגובות
צילום: 
אמיר מנחם

 עוגת הדבש שתצא לך, באם תכיני אותה על פי המתכון הבא, עשירה, רכה ונימוחה בפה, בטעם ביתי ובמרקם אחיד - ותגרוף מחמאות מכל הסועדים בשולחן החג.

 עוגת דבש, שתי תבניות, אינגליש קייק:

מרכיבים

350 גר' קמח

2 כפיות אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

200 גר' ביצים

240 גר' שמן

200 גר' סוכר לבן

320 דבש

1 כף קינמון

1 כפית ג'ינג'ר

1/2 כפית מוסקט

רבע כפית ציפורן

240 גר' תה חם

אופן ההכנה

• מכוונים תנור ל-160 מעלות

• בסיר מערבבים יחד סוכר, ביצים, שמן, דבש, קינמון, גינגר, מוסקט וציפורן.

• מערבבים קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה בכלי נפרד.

• שופכים את המסה הנוזלית לתוך הקמח, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.

• לאחר מכן, שופכים לתוך התערובת את התה ומערבבים. מוזגים לשתי תבניות אפייה ואופים כ-50 דק' בתנור.

המחיר :37 ₪

 באדיבות רשת קפה גרג. ניתן להשיג את עוגת הדבש בכל סניפי רשת קפה גרג.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram