לארוחת ערב מושקעת, קלה להכנה ומזינה: מתכון פסטה לינגוויני זוקיני

שרי רוט
28 באוקטובר 2019    אין תגובות
HyperFocal: 0
צילום: 
דן פרץ

מרכיבים:

100 גרם פסטה

חצי כוס רוטב  עגבניות (פולפה)

פסטה

שן שום פרוסה

כף שמן זית

פילה דג מפולט ללא עור חתוך לקוביות קטנות

זוקיני אחד  פרוס לרצועות דקות

חופן עלי בזיליקום

מלח

פלפל שחור

אופן הכנה:

• בסיר יש להרתיח מים ולהוסיף מלח ולערבב. לאחר מכן מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.

•  במקביל במחבת מחממים כף שמן זית ומוסיפים את השום.

•  כאשר מתחילים להריח את השום מוסיפים את רוטב העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. אל רוטב העגבניות מוסיפים את הדג ומבשלים 4 דקות.

•  לאחר מכן מוסיפים את רצועות הזוקיני ומבשלים.

•  מוסיפים את הפסטה לסיר עם הרוטב והדג, מוסיפים את הבזילקום ומתקנים תיבול במידת הצורך.

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram