בטעם של פעם: מתכון מנצח לעוגת דבש קלאסית של גרג קפה

יוני גרין
17 בספטמבר 2019    תגובה אחת
צילום: 
אמיר מנחם
מרכיבים:

60 גר' סוכר לבן

60 גר' סוכר חום

150 גר' שמן סויה

180 גר' דבש דבורים אמיתי

2 ביצים

11/2 כוס קמח

1 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית סודה לשתייה

קורט מלח

קורט ציפורן

1/2 כוס תה

1 כף אגוזים קצוצים

אופן הכנה:

יש להכניס לתוך קערה עמוקה, את כל המרכיבים יחד ולערבב היטב, מלבד האגוזים

לאחר הערבוב וקבלת מרקם אחיד וחלק, יש להניח בתוך תבנית , ולפזר מעל העוגה את האגוזים ולהכניס לתנור לחום 180 מעלות למשך 30 ל35 דקות.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram