אתם לא תוותרו על זה בערבי חורף קרים: מרק קרם עוף עם אורז פרא
רוצים שהילדים יאכלו עוף, אבל להם נמאס לאכול אותו בתצורתו הרגילה? • כעת בדיוק הזמן לגוון עם מרק עוף ייחודי • 'חוות דרך התבלינים' בבית לחם הגלילית מציגה מתכון ייחודי
מצרכים:
3/4 כוס אורז פרא
בצל קצוץ
2 גזר חתוך קטן
3 מקלות סלרי חתוכים
שמן זית
שן שום
5 כוסות מים
10 כפות אבקת מרק טבעית של חוות דרך התבלינים
כף תערובת הרב דה פרובנס של חוות דרך התבלינים
1/4 כפית תערובת מלח ים אטלנטי עם פלפל שחור גרוס
חזה עוף
1/2 כוס קמח
1 קופסת חלב קוקוס
לימון
הוראות הכנה:
• לבשל אורז במים עד שחצי מוכן ולהניח בצד.
• לטגן ירקות בשמן זית עד שרכים כ-4 דק’. מוסיפים שום, עוף, ציר ירקות, תערובת הרב דה פרובנס, מלח פלפל.
• מרתיחים כ-15 דקות עם סיר מכוסה. מוציאים עוף וחותכים לחתיכות קטנות ומחזירים למרק.
• מקטינים אש, מוסיפים אורז.
• בסיר קטן בצד מכינים רביכה מקמח ושמן זית, מוסיפים חלב קוקוס ומערבבים שלא יהיו גושים.
• מוסיפים למרק ומבשלים עוד כעשר דקות. מגישים עם טיפת מיץ לימון.
תגובות
אין תגובות