מי רוצה מתכון בריאות? קבלו סלט סלק ותפוחים עם טוויסט מתקתק

שרי רוט
16 בדצמבר 2018    אין תגובות
צילום: 
קונספטיק

רכיבים (שתי מנות):

סלק בינוני 1 חתוך למקלות דקים.

תפוח עץ 1 חתוך למקלות דקים.

50 גרם אגוזי מלך שבורים.

50 חמוציות.

חצי גבעול סלרי פרוס דק.

5 עלי בזיליקום פרוסים.

100 גרם עלים צעירים או רוקט.

30 גרם סילאן.

4 כפות שמן זית.

מיץ מחצי לימון.

100 גרם גבינת רוקפור מגורדת \ טבעות גבינת עזים מטוגנות עם קמח ביצה ופירורי לחם לבחירה (ניתן לוותר, במקרה של סלט לארוחה בשרית)

 אופן הכנה:

 נניח בקערה את הסלק ומעליו נבזוק את השמן זית, מיץ הלימון והסילאן, ונוסיף את יתר המרכיבים.

מערבבים היטב ומעבירים  לקערת הגשה יפה, מעליה נוסיף את הגבינה המגורדת.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram