המתכון הזה של מרק עגבניות יעזור לכם לשרוד את הימים הגשומים

יוני גרין
11 בדצמבר 2018    אין תגובות
צילום: 
אסף לב

מרכיבים (מנות ל-6 אנשים):

50 גרם בצל סגול

2 עגבניות טריות בשלות חתוכות לקוביות גסות

קופסת שימורים אחת עגבניות תמר מרוסקות (500 גרם)

מלח,שאטה

חצי כוס אורז

חצי ליטר מים

3 שיני שום

כפית סוכר

אופן הכנה:

• מתחילים בטיגון עדין של קוביות העגבניות והבצל והשום

• לאחר 7 דקות בערך מוסיפים את שאר המרכיבים למעט האורז

• מבשלים 25 דקות, טוחנים ברמבו בפולסים, מוסיפים את האורז ומבשלים עוד 15 דקות

• מתקנים תיבול (במלח בלבד) ומכבים את האש.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram