קר לכם שם בחוץ? הנה מתכון בריא ומזין לחורף: מרק עדשים כתומות

יוני גרין
11 בדצמבר 2018    אין תגובות
צילום: 
אלעד גוטמן

 מרכיבים (מנות ל-6 אנשים):

250 גרם תפו"א חתוך לקוביות גסות

100 גרם בצל סגול חתוך גס

150 גרם גזר חתוך גס

3 שיני שום

150 גרם עדשים כתומות

ליטר וחצי מים

מלח וכמון

אופן הכנה:

• מתחילים עם טיגון קל של הבצל. לאחר 4 דקות מוסיפים את תפו"א, השום והגזר ל-3 דקות נוספות.

• מוסיפים את המים והעדשים ומבשלים חצי שעה.

• מתבלים במלח וכמון (בכמה שלבים) וטוחנים.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram