מפצחים את האבטיח: כך מכינים עבורכם את הגרעינים לשבת • גלריה
איך מוציאים את הגרעינים מהאבטיח? אחרי שהאבטיחים בשלים, מרסקים אותם לחתיכות קטנות, מסננים את הגרעינים, ומיבשים אותם בשמש , וכל זה בעזרת מכונה שפותחה בישראל • ענת הרמוני מפלאש 90 יצאה אל שדה במרכז הארץ ותיעדה
-
ממש חבל.
-
07/11/2018 11:51
זה אבטיח מיוחד שמלא גרעינים, אין בו מה לאכול כל כך אז זה לא בל תשחית.
אם אתם משיגים אבטיח כזה הכי טעים להכין את הגרעינים לבד, אחרי ששוטפים ומייבשים אותם בשמש, קולים אותם במחבת עם מיץ מלימון ומלח, יוצא מעדן (:
-
איזה בל-תשחית של אבטיחים טובים!
28/08/2018 09:08