ללקק אצבעות? מנה אחרונה בסגנון איטלקי: טירמיסו עם גרגירי וניל

שרי רוט
16 במאי 2018    אין תגובות
צילום: 
אסף אמברם

חומרים לתבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ:

 לקרם וניל:

1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל

1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה 38%

1 קופסה גבינת מסקרפונה

1/2 כוס חלב

50 גרם (1/4 כוס) סוכר

3 כפות ליקר אגוזים או ברנדי

 לבסיס:

חבילת בישקוטים

2 ספלוני אספרסו חזק

1/2 כוס חלב

3 כפות ליקר קפה או ליקר אגוזים או ברנדי

להגשה:

אבקת קקאו

1

 הוראות הכנה:

• מקציפים פודינג וניל, שמנת מתוקה, מסקרפונה, חלב, סוכר וליקר במיקסר עד לקבלת קרם חלק ואחיד.

• מערבבים אספרסו, חלב וליקר בקערה קטנה. טובלים את הבישקוטים בתערובת ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית תבנית.

• מעל שכבת הבישקוטים יוצקים את הקרם ומחליקים את פני הקרם.

• מעבירים למקרר למשך הלילה.

• לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו בעזרת מסננת קטנה.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram