מחפשים מתכון קל לארוחת ערב חורפית? לזניה זוגית באינגליש קייק

שרי רוט
4 בפברואר 2018    אין תגובות
צילום: 
אפיק גבאי

אביזרים:

תבנית אינגליש קייק רצוי מסיליקון

מצרכים:

חצי חבילת עלי לזנייה של 'ברילה'

 200 גרם ריקוטה

100 גרם מוצרלה מגוררת

300 גרם תרד קצוץ דק

חצי כוס בזיליקום קצוץ דק

2 שיני שום כתושות

1 צנצנת רוטב נפוליטנה

כפית מלח

כפית פלפל שחור

1 מיכל שמנת לבישול

קמצוץ אגוז מוסקט

להגשה:

100 גרם פרמזן מגורר

עלי בזיליקום שלמים

אופן ההכנה:

1.מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים ומניחים על נייר אפייה משומן מעט , אחד ליד השני.

2. בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול , ריקוטה ומוצרלה.

3. בתבנית אינגליש קייק מסיליקון, או מרופדת נייר אפייה מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.

4. מרפדים את התבנית בעלי לזנייה כך שיצאו כלפי חוץ .

5. מניחים ממלית הגבינות והתרד, מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 עלי לזנייה.

6. חוזרים על הפעולה ומסיימים בעלי לזנייה שעליהם יתרת הרוטב. עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.

7. הופכים על מגש הגשה, מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram