תבשיל לימי החורף הקרים: קדרת בקר עם קטניות איטלקיות וערמונים
מצרכים:
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול חתוך לקוביות
חצי קילו בשר כתף או שריר חתוך לקוביות בינוניות
3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף
1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות מאסטר שף
כף טימין טרי רק העלים
2 גזרים קלופים חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס”מ
3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות גדולות
1 קופסא של שעועית לבנה מאסטר שף
1 קופסא של גרגירי חומוס מאסטר שף
200 גרם ערמונים קלופים
תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה
חצי כוס יין אדום
מים לכיסוי
אופן ההכנה:
• מניחים בסיר עמוק שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.
• מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.
• מוסיפים 3 כפות טריאקי קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפ”א וכוס מים ויין.
• מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
• מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.
תגובות
אין תגובות