תבשיל לימי החורף הקרים: קדרת בקר עם קטניות איטלקיות וערמונים

שרי רוט
24 בינואר 2018    אין תגובות
צילום: 
יחצ מאסטר שף

מצרכים:

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול חתוך לקוביות

חצי קילו בשר כתף או שריר חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף

1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות מאסטר שף

כף טימין טרי רק העלים

2 גזרים קלופים חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות גדולות

1 קופסא של שעועית לבנה מאסטר שף

1 קופסא של גרגירי חומוס מאסטר שף

200 גרם ערמונים קלופים

תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה

חצי כוס יין אדום

מים לכיסוי

אופן ההכנה:

• מניחים בסיר עמוק שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.

• מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.

• מוסיפים 3 כפות טריאקי קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפ"א וכוס מים ויין.

• מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.

• מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram