הכל בסיר אחד: אין כמו פסטה בולונז חמה יחד עם בשר

אין כמו פסטה בולונז חמה ועסיסית כשגשם דופק על החלון • מותג הפסטה מספר אחד באיטליה - ברילה, מציע מתכון מאת אינס ינאי לפסטה בולונז - בסיר אחד • המתכון קל, מהיר, נוח להכנה - והכי חשוב: חוסך את הררי הכלים • מומלץ להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום
יעל חן
כ"ט טבת התשע"ח / 16.01.2018 17:18

מצרכים:

1 חבילת ספגטי של ברילה

300 גרם בשר בקר\ פרגיות טחון.

1 צנצנת רוטב בסיס לבולונז של ברילה.

חצי כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

כף פפריקה מתוקה

4 כפות שמן זית

חצי כוס בזיליקום טרי קצוץ

1 בצל קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות דק

חצי כוס יין אדום

1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק

מים חמים עד כ-3 ס”מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות.

אופן ההכנה:

• בסיר סוטאז’ מניחים שמן זית ובצל קצוץ. מטגנים כ-3 דקות.

• מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.

• מטגנים הכל יחד כ-7 דקות עד שהבשר משנה צבעו. מנמיכים את האש.

• מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, את הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.

• מוזגים על הכל מים רותחים עד כ-3 ס”מ מגובה הספגטי. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ-20 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות