מיוחד להשביע בין הנקיונות של הפסח: פסטה בלרינה שכולם אוהבים

רשת קפה ביגה מעניקה מתכון פשוט וטעים להכנת פסטה בלרינה לגדולים ולקטנים • פסטה ידועה כמאכל אהוב על כולם וקל להכנה, אך אם זאת ישנה נטייה ליחס אותה לאוכל עתיר שומנים • וזו סברה שאינה נכונה

יעל חן
ז' ניסן התשע"ז / 03.04.2017 11:53

שימוש בחומרי גלם איכותיים ופסטה מחיטה מלאה היא ארוחה אהובה, המכילה רכיבים בריאים בעלי ערך תזונתי חיובי.

ישנן ורסיות רבות להכנת הרטבים של הפסטה. הרוטב המזוהה ביותר והאהוב הוא רוטב העגבניות.

אז הנה מתכון פשוט וטעים במיוחד להכנה, המשלב רוטב עגבניות ומגוון ירקות. כך תוכלו ליהנות מארוחה צהרים בריאה, מזינה וטעימה.

מרכיבים (2-4 מנות):

500 גרם פסטה לפני בישול מסוג בלרינה או רדיאטור עדיף מחיטה מלאה.

300 גרם רוטב עגבניות לפסטה.

חציל בינוני.

6 פטריות חתוכות לרבעים.

כף פסטו.

15 עלי תרד, 5 עלים לרוטב, ו-10 עלים לקישוט.

אופן ההכנה:

• מרתיחים מים בסיר, ומוסיפים כף מלח, מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה על גב השקית.

• שורפים חציל על אש גלויה או לחילופין בתנור על חום גבוה עד לריכוך מוחלט.

• מצננים את החציל וחותכים לקוביות גדולות.

• מחממים מחבת ועליה צורבים את הפטריות בליווי שמן זית וקורט מלח.

• לאחר צריבה קלה נוסיף את בשר החצילים, רוטב העגבניות, כפית פסטו ועלי התרד ונמשיך בישול תוך כדי בחישה כ- 2 דקות .

• נוסיף  את הפסטה המוכנה ונבשל למשך  דקה נוספת.

• נעביר לקערת הגשה ונפזר מעל את עלי הבזיליקום הנוספים.

המלצת הגשה: גבינת פטה מגורדת מלמעלה.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות